bebis , tiden gick fort!

Jag kommer ihåg när jag slutade skolan, gick till åhléns och ringde mamma och sa, 'Jag har hittat jätte söta strumpor till Roni och jag tänker köpa dem nu' Mamma: ' Men gumman han har många strumpor och kläder också kom hem ist' Jag: 'nej nu tänker jag köpa dem, hejdå' Jag la på och frågade någon som jobbade där som kunde hjälpa mig med storleken osv. Jag köpte dem där söta strumporna och gick till busen. Jag tittade på strumporna många gånger och tänkte, 'åhhh, snart är min lillebror här' (Vi har fortfarande strumporna kvar, ska spara dom) Det var år 2010 nu är han 1 år gammal , stor, han äter inte så bra  och han gör mamma ledsen!!


shopping


Jeans - Gina - Foundation, mascara, och brun utan sol - Åhléns  

kärlek till min klass !

2011-08-19 - Fredag!
Hallå!
Idag var det ju skola igen, vi hade vanlig skoldag, helt okej! Seg som man är så kom man typ 5-10 min efter lektionen började - icke bra, för skärpa mig nu och komma i tid!! Jappjapp, har inte ngt att berätta så nu ska jag läsa för mina systrar dom ska sova :) Och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR min klass!!! puss :*

 2011-08-20 - Lördag!
Vaknade runt halv 10, fixade mig och åkte till stan med mamma <3 för att stor shoppa men jag kom hem bara med 1 jeans och önodiga saker (visar bild snart), hittade inte något och jag har jätte svårt att shoppa typ :(!!

2011-08-21 - Idag!
Ja, jag gick upp runt halv 10 och somna vid 9 igår kväll - duktig tjej.. Men ah, här sitter jag är inne på fb och svarar på frågor som vi fick av läraren man ska typ beskriva ord o så - går åt helvete, gav upp :( får svara senare på dem jag har kvar :) Nu ska jag städa lite här hemma så, puss :*!     

Utkast: Aug. 19, 2011


Tröja, Skärp - Gina tricot Leggings - Åhléns och örhängen - Lindex  

yeah!

Hej!

Tisdag - Jag gick till skolan, fick faddrar som var vård och omsorgs 3: or, dem visade oss runt i skolan osv och dem var jätte trevliga och snälla tycker/tyckte jag! Efter dom visade oss runt, så fikade vi (halva bananer och äppelbitar) HAHA!!!

Igår - Stadsvandring med vård och omsorgs 2:or, tråkigaste på länge! Efter stadsvandringen fick vi glas av läraren och sen slutade vi.

Idag - Ja, idag började vi gå efter schemat, rätt kul faktiskt :)  på morgonen hade vi svenska - vi fick skriva om oss till läraren. Engelska - vi fick typ svara på lite frågor bara. Matte - negativa tal och bråk typ. Vård och omsorg - vi fick pärm, bok, sen fick vi svara på några frågor och efter fick vi sluta (14). 

Och nu - Ja, här sitter jag och är inne på fb, skriver till några  osv. Jag är själv hemma med mina två systrar så gjorde pankakor till dem och nu tittar dem på barnkanalen :) Senare ikväll ska jag typ titta/läsa lite i vård boken jag fick av läraren och sen ska jag plugga matte. OCH JAG MÅSTE SÄGA ATT MIN KLASS ÄR GRYM! ALLA ÄR SÅ SNÄLLA!!! jAG KOMMER TRIVAS SUPERDUPER BRA DEM HÄR TRE ÅREN, HEJA VO11!
Puss på er :*  
 


nu börjar verkligheten!

hellu,
Idag gick jag upp runt halv 10, fixade mig, gick till skolan och där väntade Gabriella på mig :)
vi gick till aulan tillsammans för upprop osv och sen gick vi till omvårdnad korridoren för att lära känna andra i klassen och lyssna på några jobbiga läraren(dom pratade mycket och jag va trött) :o men ah, vi slutade typ runt 14 och då gick jag ner till åhléns, köpte  foundation och jag råka köpa brun mascara , ibland har jag så bråttom:(
buhu.. Men nu ska jag logga in på fb och lyssna på musik :) puss :*


morning

Jag vaknade nyss , har tid hos tandläkaren idag kl 12 :( usch, hatar dom.. Och imogon börjar skolan! Känns riktigt tråkigt, allt gick försnabbt! aja, nu ska jag gå och fixa mig :)
puss ;*


buhu

Tandläkaren imorgon, döda mig någon!!!

marabou sensation macadamia honey choklad - mums!

Hej sötisar!
Hoppas ni mår braaaa, för det gör jag!
Vaknade vid halv 11, duschade, åt frukost  och nu sitter jag här är inne på fb o äter min marabou sensation macadamia honey choklad - mums! Yeeii, jag är själv hemma så skönt! Men nu måste jag gå o ta min hostmedicin och ja, jag hostar fortfarande! Puss på er ;*

muuuums

Shubaluba!!
Idag gick jag upp ganska tidigt hah, halv 10 typ :) åt frukost , duschade, städade mitt stökiga rum och gick ut lite.
Och så har jag ätit goodddiiiee mat med kompisar hemma hos mig - kärlek!  
Jappjapp, jag är helt slut! Sitter här lyssnar på musik och är inne på fb, men nu skriver många så ska svara.
puss på er :*


buhu

Skolan börjar på tisdag!


DO YOU KNOW THAT ?

1. Jag är en väldigt känslig person.
2. Jag har svårt för att släppa taget om personer.
3. Jag dricker inte mjölk. usch...
4. Jag måste äta choklad när jag har mens.
5. Jag blir glad när folk i min omgivning är glada.
6. Jag är snällare än vad jag ser ut att vara.
7. Jag vill ha gröna ögon.
8. Jag kan inte leva utan min mobil, alltid med mig!
9. Jag har svårt med att förlåta och glömma folk.
10. Varje gång jag klär på mig tänker jag alltid: oooohneej, jag behöver nya kläder!
11. Jag tycker att jag har tjocka ben.
12. Jag är mörkrädd.
13. Jag kommer gå ut skolan med 95:orna. (är 94a)
14. Jag har jätte svårt att ta emot saker av folk
15. Jag har världens sämsta tålamod.
16. Jag vill alltid få folk att le/skratta i min omgvning.
17. Jag är 165 cm lång.
18. Jag verkligen älskar min mamma!
19. Jag blir lätt ledsen.
20. Jag saknar och tänker på Therese hela tiden!


Äntligen

Hej sötnosar,

Jag kände att det behövdes ett inlägg även fast jag inte har så mycket att skriva om, men ändå..
Jag mår jätte bra och är inte sjuk längre!!! Nu kan jag börja leva mitt vanliga liv.. Jag vaknade runt 12 idag, duschade och fixade mig lite och sen åkte jag till Malin och vi solade o badade med några :)
Nu sitter jag här med Malin <3 vi pratar, lysnar på musik, kollar gamla bilder osv. Som jag sa har inte så mycket att skriva, men det har jag typ aldrig haha.. puss på er ;*

bjuder haha.. 
 

varför blir jag inte frisk?!

Hej på er!
Jag är fortfarande sjuk, varför blir jag inte frisk ?! Uschusch.. Jag gick till vårdcentralen igen igår dom stack mig i fingret oså och jag fick hostmedicin, den smakar äckligt! Doktorn blev typ arg på mig hon sa ' ät mat, du ska inte gå ner i vikt mer!' då börja jag gråta ;o (kan inte äta, äter jag då börjar jag gråta) Gud, va livet är svårt ibland.
Menmen.. Jag är hemma med mina två systrar 9 och 6 år gammla :) vi tittar på barnkanalen ;) mamma och pappa åkte in till stan för att handla lite oså och jag fick vara hemma med mina systrar - tråkigt! Jag saknar skolan eller inte skolan , men vännerna ååhh.. snart får jag träffa er - kärlek!  Nu ska jag sluta babbla på.
 


fortfarande sjuk

shuhu!
Jag är fortfarande sjuk och inte äter något, bara frukt o sånt.
inte bra och inte bra mina vänner..
ååhhh, snälla gud gör mig frisk!
Men ja, jag gör ingenting typ sitter hemma och väntar på att jag ska bli frisk (a)
 nejmen, brukar gå ut o gå lite för frisk luft osv.
nu ska jag svara på några kommentarer och sen gå ta något att äta, hoppas det går bra
och hoppas att jag får i mig något! 
usch, skolan börjar snart också! 16de typ..
Ni får ha det bäst, puss på er

 


RSS 2.0