Hemmafru

åhh,skolan börjar snart och kolla vädret.. Man har ju inte gjort så mycket.. regnar, åskar, blixtrar 24/7 ju... :( 
 
Menmen.. igår var jag hos Malin med Kashin och kollade på film o tjockade oss :)  Blev tyvärr inga bilder :( Men idag vakna jag runt 9 av att lillebror grät haha, alltid !
 
Jag är själv hemma så, har varit dutti flicka och städat här hemma och hjälpt med att tvätta kläderna :) haha, hemmafru.. men hade inte ngtatt göra så :)
 
Sitter bara här och tråkar.. Lyssnar på musik och kollar fb :) Puuuussss :love:
Bjuder på någon bildfrån när vi var i Turkland :)

Livet är en fest och du är den största festen


L-O-V-E !

L-O-V-E !

Den där blicken du ger mig är gammal för mig

Jag glömmer verkligen att blogga, haha.. Gulligt att folk kollar ändå bloggen när jag inte bloggar :D men försöker att blogga när jag kan, som nu ;)
 
Dom dagarna som jag inte bloggat så - har jag varit med kompisar, badat, solat, festat, SHOPPAT också såklart !!! :) Jag hade många bilder att visa er, men andra datürn dog så bilderna dog också haha.. men jag har iaf några bilder kvar så bjussar på dom ist :)
 
 Några av bilderna tycker jag är verkligen finna :D :love:
 

Och idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra ?.. Jag tror att jag bara ska vara inne och tare lugnt eftersom dom här sista dagarna så, har jag bara varit ute o så :) kanske, kanske.. STÄDA mitt rum....  Men jag lägger ut bilder på shoppingen snart :) Puss på er :love:

Sommar <3


Love

Bild 1 - Gina, men bh h&m ;)
Bild 2 - tröjor - h&m och ringar/örhängen - åhléns , fick av världens bästa mamma, loveu <3  

Dagens

Tröja, jeans - gina och skor - skopunkten :)
 

Äntligen

Nu behöver jag inte tänka på sommarskolan, jag fick G/E :D Jätte glad , haha :)
 
Har inte kunnat blogga, för att jag har verkligen gjort typ allt för att få G/E så jag lyckades också :D Jag har fixat mig o så, och snart ska jag till Malintwinie  :) Och vädret kan ju inte bestämma sig !! Man vet inte vad man ska ha på sig, sååå jobbigt ju :P aja, lägger ut dagens outfit snart  och går till Malintwinie efter :) Puss, harre gött ;)
    Betyg, hahah :)
 

RSS 2.0