HA-HA

Malin kolla va söta vi var haha, vad äre för kläder vi har på oss??.. Jätte fina kläder ju :D ! Måste säga att jag saknar mitt ljusa hår :( Jag är hon som har svart spets tröja :)
 
 Min twinie, loveu :love:

Vecka 36 & barnmorska

Va hos barnmorskan idag med älskling. Vi lysnade på lillens hjärta, mätte magen oså och pratade om förlossningen :)  Lillen har fixerad sig ! För er som inte vet så menar man att bebisens huvud är neråt och är redo för att titta ut typ när det är dax eller när bebisen känner för och magen är mer neråt typ, haha :D 
 
Åhh gud, jag är helt slut ! Älskling tvinga mig till hemmakväll för att köpa godis och sen till hans jobb för att lämna något och sen hem *äntligen tänkte man* haha, ni kan tänka er hur jag klagade som en 6-åring, och han lyssnade bara.. stackarn eller.. 
 
har bytt om och ligger i sängen helt slut, har ont i ryggen och benen :( kollar på 16 and pregnant & tjockar mig, livet (a)  
 
Bild på magen, om mindre än en månad får vi se dig, längtar ihjäl mig efter min plutt :love:

Det kallas gravid hormoner

Omg.. ni skulle bara sett vad som hände nyss.. Älskling sov och jag hade tråkigt, läste någon bok och mina tårar rann och jag la inte märke till det, inte till att älskling vaknat också.. så han kommer fram till mig och frågar om varför jag gråter och jag skriker rör mig inte och råkar slå till honom :( haha, stackarn som får ta allt dehär...
 
Vill bara få min bebis och slippa äckel hormonerna även fast  hur nervis och rädd för förlossningen jag är :(  vill ha honom i min famn och aldrig släppa, känna hans närhet och känna hans bebis lukt och vara glad över att det skapats en miini blandning mellan mig och killen jag älskar över allt annat.
 
Mamma älskar dig, kärleken till dig växer och växer för varje dag som går :love:
btw.. någon som vill spela basket ?.. min mage är som en runt boll nu, haha..

Kärlek

Mamma och pappa älskar och längtar efter dig, om 4 veckor får vi se dig :love:
 
 
 
 

Lyckligare nu

Jag var i skolan  idag för att jag skulle ha prov.  När jag har slutade så ringer min killes kompis Johan till mig och säger -
 
 Kan du gå ut till parkeringen vid din skola?
Så lat som jag är så sa jag - nej.  
Och då säger han du kommer inte ångra dig om du kommer.
Då gick jag till honom !
 
Och han skrattar åt mig och jag var påväg att gå in till skolan, för att jag trodde att han drev eller något och när jag vänder om mig för att gå till skolan, så hör jag någon säga ääälskling!!! Jag blev förvånad, det var ju min saknade & älskade kille <3
 
Gud va jag saknat honom, har varit utan honom i mer än 2 veckor :( äntligen är han hemma, nu slipper man sova själv oså :)
------
***För er som inte hänger med så var han i London med några kompisar och han skulle komma hem den 22 november på kvällen typ och beräknadförlossning är den 23 november, så han kom hem idag ist och jag visste inte dethaha, suprise :)***
 
Älskar dig <3<3

Test

Test 1 - kommer jag att bli en bra mamma ?
Du fick 50. av 60 möjliga.. Grattis,  du har bra moderskvaliteter. Barn är inte alltid som man vill och hoppas att det skall vara, men du klarar det här bra.
 

Test 2 - Vet du hur du får en hälsosamt graviditet ? 
 Du fick 50 poäng av 100 möjliga.. Du vet en del om det här med hälsosam graviditet, men det finns mer goda råda att ta nytta av. 
 

Test 3 - Hur tränar man under graviditeten ?
Du fick 70 poäng av 80 möjliga.
. Grattis, du har en god förståelse för hur man tränar och motionerar säkert medan man är gravid.
 

Test 4 - Pojke eller flicka ? 
Du fick 5 poäng.
 Enligt de gamla gummornas visdom så är det lilla pyret i din mage en pojke. (Lite läskigt faktiskt, jag ska ju få en pojke)
 
längtar så mycket nu, inte lång tid kvar alls tills jag får se min lilla  Pojke <3

Weekendpaket ;)

Boka din weekendresa på med bra erbjdanden på både hotell och nöjen
 
Åhh !! Tänk va skönt att bara njuta, bli ompysslad och riktigt koppla av. Finns så mycket till små barn också. Bara leva livet och njuta ! Hur skönt som helst ju :) Klicka och läs mer om deras olika erbjudanden! boka ett weekendpaket 

 

 
 

Äntligen

Så är den uppe haha, tog mamma 5 timmar !  jag tjatade som f*n, skyller på hormonerna som är uppe i taket :( blir arg för lilla minsta typ :( 
 
 
Börjar närma sig nu, nästan en månad kvar :) blir så nervis oså, kommer typ svimma när jag ligger där, haha :(  Hjärtat har disco i magen <3  ska gå lägga mig framför tv.n, får ont när jag sitter här.. Puss & kram :)

Din sis

Hej :)
 
Malins syster här!  Hon logga in här för att göra ett inlägg men, hon somna :( William verkar inte vara snäll mot sin mamma, han vill ut.. haha :) Vet inte ens vad jag ska skriva, suger på att blogga.. Men ah...
 
Jag är äldre än Malin, jag är 94a och hon är 95a :) kan säga er att jag och hon bråkade väldigt mycket innan jag fick veta att hon var gravid. Allt förändrades då och jag fick veta efter alla andra i familjen eftersom att jag inte var hemma i Sverige. Kärleken mellan oss växte då och växer fortfarande haha, hon är en fin liten ängel som är sjukt stark och gåttgenom väldigt mycket ! Jag skulle aldrig klara av något sånt nu. det är inte lätt men, alla vi i familjen och släkten, hennes kompisar och folk som inte känner henne finns där för henne så ja, allt kommer gå fint :) 
 
Vi alla längtar efter lillskrutt nå enormt men, ingen som Malin ! Hon går alltid runt och kollar på hans kläder, hans leksaker, barnvagn ja allt vi köpt, sött :) !!! Hon kommer bli en underbar mamma till lilleWilliam :) Nu ropa hon så måste gå men, bjuder på en bild på oss :)
 
Ta hand om alla/allt ni har, nära & kära, man vet aldrig vad som kan hända en.
 
Syskonkärlek <3 Jag som syns mest ;)
 

Kärlek

Jag har alltid drömt om dig.
Om hur underbar du är från topp till tå.

 

Bara tanken på dig är overkligt ljuv
och längtan efter att få hålla om dig är,
obeskrivligt stor.

 

Det finns mycket jag inte vet om dig ännu;
om vilka bus du kommer att ställa till med,
eller vilka ord du kommer formulera.

 

Men det jag vet är att ditt leende kommer smälta mitt hjärta,
dina tårar kommer jag torka och din själ ska jag vårda.

 

Från samma stund jag insåg att du blivit till,
kände jag att du är det som betyder mest och mer därtill.
Oron för vad ont som kan drabba dig finns konstant
och bara då jag vet att du har det bra är jag riktigt lugn.

 

Tro mig då jag säger att mitt liv går ut på att förgylla ditt.
Även då jag tar hand om mig själv är det
för att det är då jag som bäst kan ta hand om dig!

 

För din skull ska jag bli den bästa mamman som finns.
Var dag kommer jag älska dig obeskivligt mycket!

 

Oavsett vad du sagt, gjort och tänkt,
är jag där för dig.
I vått och torrt,
Är jag din mor
och du min son!


Stay strong forever

Inlägg om att kunna skydda sig, kunna fråga om hjälp, kunna säga nej osv ! 
 
Jag kan erkänna..

Jag trodde inte att man kunde bli gravid så lätt som de visade sig.. jag va ju tsm med jonte i ett 1 år.. Jag har aldrig haft p-pilller eller nått sånt så vi körde med kondom.. 
 
Jag var riktigt rädd för att bli gravid så därför var jag väldigt noga med att vi skulle ha kondom! men efterhand blir de väldigt jobbigt varje gång man ska ha sex.. speciellt när man vatt tsm så länge.. så vi testade utan några gg.. o jag blev aldrig gravid... då ändrades mina tankar lite o tänkte.. de är kanske inte så himla lätt att bli gravid som dom flesta säger..

Sen har jag haft nära vänner som försökt få barn med deras respektive.. men de har tagit VÄLIGT lång tid innan de funkat.. fast man vet någon stans att de räcker med en gång sen kan man bli gravid.. så ändrar sig ändå tankarna och man tänker.. äsh, så enkelt är de kanske inte .. och han kommer ju inte i mig? osv...

Det kvittar vad jag säger till alla er som läser.. men de är faktiskt väldigt enkelt..de räcker med en gång.. jag får ett sms eller mail om dagen med en ny ung tjej som säger att hon är gravid.. självklart nämner jag inga namn! men det chokar mig att det visar sig bli mer och mer unga tjejer som blir gravida..har jag smällt bubblan nu eller haha :P? känns så! men jag har alltid varit den jag är och jag är stark.. och inte velat vara som alla andra.. jag är envis osv.. men ingen ska behöva gå och känna att man inte vet hur man ska göra.. att man inte kan snacka med någon osv.. och må as dåligt..

Självklart finns jag då för er även fast jag inte brukar svara när ni messar/skickar mail.. o jag lovar er jag nämner verkligen inga namn .. för jag vet hur de läcker bland detta folket! för de hände mig  .. så därför säger ja de.. lita på mig , sitt inte o ha ångest osv.. o ni som inte e gravida.. ha skydd på något sätt för de e så himla enkelt, så slipper ni bli gravida när ni är unga ;)
 
Bild på mig med en liten mage :)
 

Från liten till stor

Jag måste verkligen bli bra på att lägga ut bilder på magen här! Jag har tagit många bilder på den, men la dom bilderna alltid på fb och nu när man inte har fb så borde man försöka lägga ut dom här :) !!  
 
 
Mini sparkar som bara den, tror att han saknar sin pappa som alltid pratade med honom och han sparkade/rörde sig till dehela tiden :D Imorgon ska jag & magen med Emiliea till stan för att träffa hennes kompis som ville träffa oss :) Och det är ju så kallt :( och mina tröjor, jackor passar inte mig så ska kolla efter jacka & några tröjor o sköna byxor till förlossningen :P
 
Jag är så nervis satt mig med mamma och skrev allt som ska med till förlossningen nyss haha, hon ba äre inte för tidigt nu ? cdfgkj, så nervis :( !!! Men gjorde inlägget för att lägga ut bilder på magen så -
 
Magen från liten till stor <3 Mamma älskar dig, William <3
Tror att jag var i vecka 22-23 :)
Nybild haha, så stor blir magen alltid efter allt man ätit :) 

Vecka 33

Jag har verkligen inte tid för bloggen längre, pluggar som bara den och försöker hinna med allt och jag har börjat plugga hemma nu, för att jag orkar inte sitta i skolan längre med den här magen.
 
Jag är nu i vecka 33, inte så mycket kvar nu 6 veckor, snart 5 :) längtar så mycket efter att få hålla i min plutt !!! Hans pappa är ju inte här :( han kommer hem den 22a november kl 20 typ och den 23e ska jag föda om allt går som det ska. Vill verkligen föda 23e på dagen så Jonte är här  <3 blä, saknar honom sjukt mycket :( :( 
 
aja men, ligger i sängen pluggar och äter glass haha, känner mig som en 6 åring :) men ska duscha och fixa ngt att äta är hur hungrig som helst :) måste på toa också *IGEN* Plutten ska alltid spark på kisseblåsan, haha :)
 
Bjuder på en bild på mig, ser drogad ut..   Puss & kram på er !
 

-

 Stackarn, bara 14 år.. Hemskt.. Sjukt att människor man känner kan göra så mot en. All respekt till dig, du är stark och förebild för många där ute!  
 
Man får verkligen rysningar och tårarna bara rinner & rinner.. Sjukt starkt gjort av henne !
 
Kolla & dela ! :) 
 

Fredag den 13e

Det är fredag den 13e för mig idag.. allt går åt skogen och jag orkar verkligen inte längre! gråter o gråter, gravidhormonerna är uppe i taket.. Ursch!
 
va hemma idag, mådde inte alls bra när jag vaknade imorse.. åkte till flygplatsen med jontes mamma för att lämna honom där *saknar honom redan..*  fikade & pratade efter det med hans mamma. Gullig är hon! 
 
Väntar på Malin med syster nu, vi ska nog bara prata o så :) inte så skönt att sitta här med den här magen, så går o lägger mig i soffan. puss & kram :) 
Bjuder !
 
 

Vecka 32

Gick in i vecka 32 idag! Om 7 veckor är han här och jag längtar ihjäl mig efter att få hålla i min plutt :) 
 
Jag var hos MVC idag. Barnmorskan kollade Williams hjärta, mätte magen, hon tyckte att magen växte bra *så ni som klagar på att den är liten, kan dra.. haha*  vi pratade mest om förlossningen och jag kan säga er att jag börjar bli nervis, degår & kommer.. Ibland så tänker jag inte alls på förlossingen, beror nog mest på hur jag mår :) 
----
William sparkar som bara den nu, lillahjärtat <3 Haha, min mamma sitter framför mig och såg att han sparkade! ''Malin, din pojke verkar helt vild'' Haha, sant :D 
 
Hjärtat <3

RSS 2.0