EN HEL MÅNAD ?!

Herre jävlar vad tiden gått fort! Du blir en hel månad idag. Hur hände detta ?! Är det verkligen en månad sen jag låg inne grät, skrek och fick hålla i dig för första gången, osvosv ? My lord!!! 
 
En så länge har han bara fått ligga under babygymmet bara 5 min om inte mindre och vi har fått uppleva det alla föräldrar pratar om: Det första leendet! 
 
Det dära leendet som verkligen smälter en totalt, när ens barn tittar rätt på en och munnen spricker upp i ett stort härligt fantastiskt flin! När man ser i ögonen att ens barn faktiskt är glad. Mamma, pappa längtar efter när du blir äldre, förstår mer o så. Vi kommer alltid finnas för dig, alltid vid din sida.  Vi älskar att vara föräldrar. Vi har världens finaste son, och vi är så stolta över att han är vår.

Det är du som gör oss alltid glada av att bara ligga där och titta in i våra ögon. Vi är så glada att vi just fick dig, William! Du är helt underbar. Du får oss att skratta för så lite. Du är vår hjärta,  vår underbara barn, vår ögonsten, vår allt, vår liv, du är det bästa som har hänt oss.  Vi älskar dig mer än vi trodde var möjligt, så mycket att vi nästan blir rädda av att förlora dig
 
Vi älskar dig :love: :love:

Du är mitt liv

Hej :) Vi åkte till skolan idag och var där en liten stund, jullov nu - skönt ! :) Jag tror att lillen har blivit till en isbjörn.. Förstår verkligen inte han låg i vagnen hela tiden och sov med åkpåse, täcke och varma kläder, men ändå fick han röda kinder och kalla händer :( 
 
Vi kom hem runt 1 och då fixade jag ersättning till honom och han somna nyss :) jag är jätte trött, så ska också gå lägga mig bredvid honom tills älskling kommer hem :) 
 
När han somna och ja, han har fortfarande overallen på sig !! Älskar dig, William :love:
 

Skolan !

 
Lilla jag åkte till skolan idag med Malin, var verkligen tvungen !  Det kändes som att man missat ett helår, men det hade ju man inte ! s-k-ö-n-t ! Jag fick några uppgifter som jag ska göra, så bara att orka nu och få hjälp med lillen.. 
 
Haha ! När vi åkte buss till skolan, så somna jag och sen går älskling på bussen och jag sov ju, så han satt sig på mina knän och pussade mig haha och jag bara sov, jätte konstigt att jag inte vaknade ! blev jätte rädd och dummaMalin sa inte något till mig...
 
Menmen, kulligt att få träffa andra i skolan också :) ! Jag kom precis hem med minMalin, som nu matar lillskrutt :D Åhh, jag har saknat min bebis jätte mycket ! Första dagen vi varit utan varann haha, han var hemma hos oss med sin faster :) !  tror att hon behöver hjälp nu haha, så
Bjuder på en bild på mig ! Puss & kram :love:

Full of love

Älskling gick till sina kompisar nu och plutten sover :) Gav honom ersättning och han somna, så la honom i  sängen nyss :) Allt går jätte bra för oss :) ! Han är jätte snäll bebbe som bara gråter/gnäller när han är hungrig och har ont någonstans :)
 
Vi har varit ute bara 2 gånger haha, snöar ju hela tiden ! Första gången gick vi till BVC och kollade allt med plutten och pratade om hur allt gick osv efter det köpte vi godis :) Då grät han mycket :( ! Var tvungen att hålla i honom hela vägen hem under min jacka haha, och han somna då - äntligen tänkte man då !  Andra gången var när vi var på öppet hus, men då var vi mest inne haha, och då grät han också.. :) Han är mer lugn när han är inne :)
 
Nu ska jag gå och lägga mig bredvid pluttis :) Någon kan gärna messa, ringa mig och komma hit ! 
 
Du gör mig så glad, älskar dig nå enormt :love:

FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE

Den 22 november kl 13.00 åkte jag och mamma till min moster som bor nära karolinska, allt var vanligt då och jag hade bara lite förvärkar som knappt kändes då. Vi kollade på tv, åt och allt var fortfarande som vanligt, kände inget konstigt i magen alls, hade bara lite ont nertill vid magen. Gick och duschade och när jag gick ut för att klä på mig oså, så började det.

Jag klädde på mig och hade fortfarande ont nertill vid magen, och då gjorde det hundra gånger ondare !!! Det slutade efter bara 3 min, så jag tänkte inte mer på det typ. Men jag visste att det skulle komma igen, kände på mig det typ. Så jag satte mig nere med älskling som kom då, kollade på tv och mamma, moster satt uppe på övervåningen för att fixa något.  Och då kom den där känslan igen, och höll i längre, längre och jag trodde att jag skulle dö.  Jag fick jätte svårt att andas då... trodde att jag skulle dö nu på riktigt och grät.... 

Iallafall.. det blir bara värre och jag ringer till mamma som är på övervåningen med moster eftersom jag och älskling inte visste vad vi skulle ta oss till typ.. Jag ringde för att jag faktiskt redan då hade så ont så att jag inte ville ta mig upp för trappan, tror inte att jag skulle orka det heller haha.. Mamma och moster kommer ner till mig och vi kollar tiden mellan värkarna, det är då ca 6 min mellan eller något sånt, minns inte, haha. 

Runt 21:00 så ringer mamma till förlossningen, för då är värkarna riktigt starka och jag vet inte vad jag ska ta mig till, grät och skrek som bara den + att jag kände mig illamående och spydde några gånger. Jag var helt borta, visste inte vad jag sa..

Men sen var mamma tvungen att ringa till älsklings mamma Johanna så att hon kunde åka till förlossningen, min moster kommer ner till mig och älskling och vi sitter på badrumsgolvet och jag gråter som en gris och har typ damp över minsta lilla och vet inte vad jag ska ta mig till ?! Kände mig så jävla svag då.. Jag kommer ihåg att jag sa till moster '' jag kommer dö, ni får ta hand om honom''..  Stackars moster, mamma och älskling som fick ta detta..

När vi åkte till förlossningen, träffade vi Johanna utanför då, vi gick in tsm. Doktorn eller barnmorskan kollade o så och sen sa dom att jag skulle gå runt lite, för att när dom kollade så sa dom att det inte var dax än.. Tur var så gick inte vi för långt. 

Jag och älskling går runt lite och så och sen går vattnet, jag ba börja gråta (blev livrädd..) och då var klockan runt 00.00. Mamma börjar typ gråta och säger till Johanna '' ropa, på någon barnmorska''  '' skynda dig'' och jag spydde typ ner Johannas byxor haha, stackarn.. 

Vi fick gå in på förlossnings rummet. Dom satte på alla grejer på magen och kollade värkarna, hur mycket jag var öppen osv..  iallafall dom satte på alla grejer på magen och kollade värkarna, hur mycket jag var öppen osv och jag fick lustgas, skitkul grej de där asså! och bara en stund efter så kom krystvärkarna och  efter 40 minuter så var mammas lilleWilliam ute, 01:40 22 november <3  tårarna rann och jag kände mig som den lyckligaste människan på jorden.

 Sen gick jag in i duschen och runt 4-5 fick vi gå till BB. Mamma och Jonte var med mig, Johanna åkte till jobbet.. 

Det tog alltså ca 6h, från första värken tills han kom.  

Älskar dig, William :love:


I'm holding you closer than most

Jag ska bära dig över stock och sten,
tills du kan stå på egna ben.

Jag ska hålla din hand genom livets spår
och finnas vid din sida vilken väg du än går.

Jag ska skydda dig mot all ondska som finns,

Älskar dig så min lilla underbara unge, du gör mig så glad :love:
 

Bugaboo cameleon, öppethus, bebis

Här är bilden på vagnen ! Vi köpte svart för att dom sa att den är bättre i vintern än ljusa färger, så kommer sen byta till nå ljusare färg ! Det bästa med vagnen är att man kan ha olika färger och den är såååå fin :D :D Såååå n-ö-j-d !!! 
Idag gick jag, lillskrutt och älskling till skolan en liten stund, öppethus ! Alla typ hoppade på oss och lillskrutt fick någon ryck och grät länge, så vi var tvugna att gå hem och jag kunde inte ens stå på mina ben, sååå ont.. lillskrutt har varit gnällig idag, tror att han har ont i magen :( Stackarn, gör så ont i mitt hjärta när han gråter :( Menmen, han sover nu, så vi får se hur det blir när han vaknar :)
 
Tog bild nu när han sov haha, så blond som jag är så glömde jag ha ljudlös på, så han fick ryck typ så bilden blev lite suddigt! Söööt liten bebbe ändå, kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar honom, blir varm i kroppen av att bara se hans kläder oså :love: :love:

RSS 2.0