EN HEL MÅNAD ?!

Herre jävlar vad tiden gått fort! Du blir en hel månad idag. Hur hände detta ?! Är det verkligen en månad sen jag låg inne grät, skrek och fick hålla i dig för första gången, osvosv ? My lord!!! 
 
En så länge har han bara fått ligga under babygymmet bara 5 min om inte mindre och vi har fått uppleva det alla föräldrar pratar om: Det första leendet! 
 
Det dära leendet som verkligen smälter en totalt, när ens barn tittar rätt på en och munnen spricker upp i ett stort härligt fantastiskt flin! När man ser i ögonen att ens barn faktiskt är glad. Mamma, pappa längtar efter när du blir äldre, förstår mer o så. Vi kommer alltid finnas för dig, alltid vid din sida.  Vi älskar att vara föräldrar. Vi har världens finaste son, och vi är så stolta över att han är vår.

Det är du som gör oss alltid glada av att bara ligga där och titta in i våra ögon. Vi är så glada att vi just fick dig, William! Du är helt underbar. Du får oss att skratta för så lite. Du är vår hjärta,  vår underbara barn, vår ögonsten, vår allt, vår liv, du är det bästa som har hänt oss.  Vi älskar dig mer än vi trodde var möjligt, så mycket att vi nästan blir rädda av att förlora dig
 
Vi älskar dig :love: :love:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0