SÄÄÄÄÄNNNGGGG och sommarskolan

Japp, sommarskolan ! 08.30 till 11.30 men igentligen skulle vi slutat 12.30, vi slutade tidigare för att det var typ första dagen *skönt* ingen vill ju vara där igentligen.. :)

När jag kom hem så hade min och min brors säng kommit som madre beställt, www.ana.se (jätte fina och billiga sängar, 30-70% på alla sängar typ) Det är fabriksförsäljning, dom gör sängarna när du beställer dom efter dina val typ haha, sämst på att förklara ! 

ååhh, ska snart fixa HELA mitt rum !!! :D menmen.. Sitter bara här och tråkar :) lyssnar på musik och kollar bloggar :) ciiaaoo!!! :love:


Tjockisar

Hellu :)

Jag har verkligen inte tid för bloggen.. Man har så mycket att göra nu :D
Idag/nu är jag med twiniMalin :) vi har bakat, ätit, kollat tv  o så *tjockat oss mest* Vi sitter här nu och lyssnar på musik och läser några bloggar :)
 

Och eftersom jag är efterbliven kommer jag få gå sommarskola, 3 vecker :( ?!?!? Börjar imorgon!!! 


*


Ulrik Munther

Japp, Ulrik var här i Norrtan :) Gick och lyssnade på honom med min lillasyster som älskar honom, hahah :D Awe, hon blev så glad för att hon fick hans autograf och för att hon såg honom :D Sött !

Kom hem vid 5, åt mat och satte mig här :) lyssnar bara på musik o så :) Puusss ;*


Gina


Wähwäh

Gick upp vid 9, fixade mig och gick ner till Malin för att åka in till stan :) Vi åkte dit för att jag hittade jeans som jag ville ha förut, men dom fanns inte kvar :( Så köpte ist linne, spetströja och någon vanlig tröja (visar bild snart :D) 

Vi kom hem till mig vid 2, har precis ätit och nu ska vi till balkongen o sola :D Solen skiner åhh, är så glad :D :D
 


SOMMARLOV

HAR SOMMARLOV NU :D !!!!! superduper skönt kan jag säga er :D 

Började kl 9 :) Några elever sjöng och rektorn pratade osv efter det gick vi upp till programmet och fika o så :) Efter det fick vi samlas för att en lärare, som verkligen tyckt att hon har varit bra och hjälpt än mycket skulle sluta :( Gahd, vad alla grät o så :(

Vi fick prata med henne själv, hon sa till mig ''du är en duktig och underbar tjej, våga visa dig mer, så kommer gå långt'' Tog ju slut på  ord då ?! Jag kramade henne och sen ba började jag gråta fick bara ut ''jag kommer sa..k..na d..ig'' Jag och några tjej kompisar gick till lärar-rummet och kramade henne igen haha, kände hur jag ville gråta igen ! men grät inte :)

Åt lunch med klassen och va lite med varann sen efter det åkte alla hem typ :)

Tog inga bilder, tog Emmas bild :D


6e juni 2012

3 år av sorg och saknad. Vila i frid Therese Johansson Rojo <3


love

Igår -

Tröja och små sakerna - h&m och jeansen - cubus


RSS 2.0